Archief

LTC Naaldwijk bereikt play-offs

Tennisvereniging LTC Naaldwijk heeft voor het eerst in de historie de play-offs gehaald van de eredivisie. De reguliere competitie werd afgesloten als nummer twee van de ranglijst voor Leimonias. De laatste wedstrijd tegen Zandvoort leverde donderdag een 3-3 gelijkspel op.

LTC Naaldwijk en Leimonias zijn geplaatst voor de play-offs, die zaterdag beginnen bij tennisvereniging Zandvoort. Dit is de titelverdediger. Tegenstanders in de halve finale kunnen Zandvoort en Lobbelaer zijn. Alleen de winnaars van de halve finale op zaterdag komen zondag nog in actie.

Aranxta Rus moest diep gaan om Lesley Kerkhove te verslaan. Het werd een slijtage slag in drie sets (5-7, 7-6 en 7-5). Sarah Gronert kon geen potten breken tegen Quirine Lemoine en verloor in twee sets (1-6 en 4-6). Het tweede Naaldwijkse punt kwam van Andre Ghem, die in drie sets Joris de Loore versloeg (6-4, 4-6 en 6-3). Peter Torebko verloor in drie sets van Scott Griekspoor (4-6, 6-3 en 1-6). Het damesdubbel Kim Rus en Gronert verloor van Lemoine en Harmsen. Het herendubbel werd na een game gewonnen gegeven door Vliegem en Griekspoor. Het duo Zoutendijk en Haase leidde toen met 1-0.

In de reguliere competitie won LTC Naaldwijk met 4-2 van zowel Lobbelaer als Leimonias.

Categorieen:
Naaldwijk Sport