Archief

Voetbal nacompetitie: reserves Westlandia winnen ruim

De reserves van Westlandia (zondag) hebben de tweede poulewedstrijd in de nacompetitie in winst omgezet. Op sportpark De Hoge Bomen won de thuisploeg met gemak van de reserves van OJC Rosmalen. Het werd een 5-0 overwinning. De noodzakelijke strafschoppenserie werd eveneens door Westlandia gewonnen (5-4).

Aanstaand weekend speelt Rosmalen tegen Bekkerveld. Laatstgenoemde ploeg mag geen enkel punt pakken tegen Rosmalen anders is Westlandia al in de poulefase in de strijd om het Nederlands kampioenschap uitgeschakeld. Afgelopen zondag verloor Westlandia met 1-0 van Bekkerveld.

B-junioren

In de nacompetitie hebben de B-junioren van VELO in de terugwedstrijd tegen Excelsior Maassluis met 3-2 verloren. De eerste wedstrijd was in een gelijkspel geëindigd (1-1). VELO is door de nederlaag gedegradeerd naar de derde divisie.

Excelsior Maassluis, dat uitkomt in de derde divisie, speelt in de halve finale van de nacompetitie een tweeluik tegen Quick. Beide ploegen kennen elkaar van de competitie, waarin ieder één keer won van de andere ploeg.

Categorieen:
Maassluis Sport