Archief

LTC Naaldwijk wint van koploper Leimonias

LTC Naaldwijk heeft de tweede overwinning in de eredivisie te pakken. De Naaldwijkse ploeg stuntte tegen de ongeslagen koploper Leimonias. Op sportpark De Hoge Bomen won de thuisploeg met 4-2.

De eerste drie partijen leverden een 3-0 voorsprong op voor LTC Naaldwijk. Ysaline Bonaventure won in drie sets van Michaela Buznaresku (6-1, 2-6 en 6-4). Aranxta Rus won vervolgens van Corinna Dentoni (6-3 en 6-2). André Ghem versloeg Jonathan Eijsseric in eveneens twee sets (6-2 en 6-4).

Het eerste puntverlies moest Peter Torebko incasseren. Maxime Authom won in twee sets (6-2 en 6-2). Het vierde winstpunt werd behaald in de damesdubbel. Rus en Bonaventure wonnen van Buznaresku en Dentoni in twee sets (7-5 en 6-2). Het herendubbel Ghem en Zoutendijk moest het punt laten aan Eijsseric en Authon )4-6 en 4-6).

LTC Naaldwijk staat derde achter de twee koplopers Leimonias en Lobbelaer. Overigens heeft de Naaldwijkse ploeg nu van beide koplopers gewonnen. Aanstaande zaterdag gaat LTC Naaldwijk op bezoek bij LTC Leeuwenbergh. Zondag treedt de ploeg thuis aan tegen Rapiditas.

Categorieen:
Naaldwijk Sport