Archief

LTC Naaldwijk speelt gelijk tegen ALTA

LTC Naaldwijk heeft aan het dubbelweekend van de gemengde competitie één overwinning en een gelijkspel overgehouden. Na de overwinning zaterdag op Lobbelaer volgde een dag later een gelijkspel tegen ALTA, dat zaterdag eveneens gelijkspeelde.

Aranxta Rus opende de wedstrijd in Amersfoort met een nederlaag tegen Bernarda Pera (4-6 en 4-6). Sarah Gronort trok de stand weer gelijk door een overwinning op Sandra Zaniewska. Andre Ghem won eveneens in twee sets van Antal van der Duim (6-4 en 6-2). Peter Torbeko won vervolgens van Nick van der Meer (6-3 en 6-4).

In de dubbels moest LTC Naaldwijk twee nederlagen incasseren. Rus en Gronert waren niet opgewassen tegen Pera en Thijssen (4-6 en 6-7). Ghem en Zoutendijk verloren van Van der Duim en Van der Meer (2-6 en 6-7).

Leimonias gaat ongeslagen aan de leiding en heeft zes punten uit twee wedstrijden. LTC Naaldwijk staat gedeeld tweede met zeven punten. Aanstaande woensdag ontvang LTC Naaldwijk op eigen veld de koploper. Volgende week volgt wederom een dubbel. Zaterdag volgt een uitwedstrijd tegen LTC Leeuwenbergh. Zondag treedt de ploeg thuis aan tegen Rapiditas.

Categorieen:
Naaldwijk Sport