Archief
Archieffoto 1

Archieffoto 1

Ontknoping amateurvoetbal live op WOS Radio

Nog één wedstrijd en dan zit het seizoen er voor de meeste voetbalploegen op. In de laatste speelronde kan er nog veel gebeuren. Liefst vier ploegen uit onze regio kunnen zaterdag kampioen worden.

Excelsior Maassluis, FC 's-Gravenzande, Westlandia (za.) en VELO (za.) kunnen alle vier de titel pakken. Excelsior (tweede achter Katwijk) en VELO (speelt niet, bij winst van Duindorp volgt een beslissingsduel) zijn daarvoor afhankelijk van het resultaat van andere ploegen. 's-Gravenzande maakt in een rechtstreeks duel met Argon uit wie er kampioen wordt. Westlandia hoeft 'alleen maar' zelf te winnen tegen RCL.

Ondertussen zijn er ook zorgen onderin. Tweedeklasser KMD kan nog rechtstreeks degraderen. Om dit te voorkomen, moet de ploeg minimaal een punt pakken tegen GHC. Dan spelen de Wateringers nacompetitie. In de derde klasse moet Naaldwijk winnen van Berkel om nacompetitie te voorkomen, anders is de club afhankelijk van andere resultaten.

WOS Sport is zaterdag te beluisteren tussen 14.00 en 18.00 uur op 87.6 FM of via wos.nl/radio. Verslaggevers zitten langs de lijnen bij liefst zeven belangrijke wedstrijden.