Archief

Nieuw parcours voor Bar de Burchtloop

De organisatoren van de Bar de Burchtloop in Honselersdijk hebben dit jaar voor een ander parcours gekozen voor de hardloopwedstrijd. Vorig jaar ging de wedstrijd nog vanaf de Dijkstraat door de rest van het dorp, nu rennen de deelnemers vier ronden door de Dijkstraat. Met deze verandering wil de organisatie meer binding maken met de rest van de festiviteiten tijdens de Feest 3-daagse, die ook in de Dijkstraat worden gehouden.

De Bar de Burchtloop werd vorig jaar - na een afwezigheid van 25 jaar - voor het eerst weer gehouden. Er deden twaalf teams van elk drie personen mee aan dit Open Kampioenschap Ploegentijdloop. De Ruitenburg Runners werden winnaar. Ook dit jaar liggen er weer prijzen klaar voor de beste drie mannenteams, beste drie vrouwenteams en het beste team uit Honselersdijk. Tevens is er een prijs voor de ploeg die het origineelst is gekleed.

Omdat de Kadeloop in Schipluiden dit jaar wordt gehouden op zaterdag 1 juli, wordt de Bar de Burchtloop nu een dag eerder gehouden. Om 18.30 en 18.45 uur zijn er wedstrijden voor kinderen; om 19.00 uur start de eerste ploeg.

Categorieen:
Honselersdijk Sport