Archief
Archieffoto 1

Archieffoto 1

Knappe zege heren HV Westland op Rijswijk

Het herenteam van hockeyvereniging Westland heeft afgelopen weekend een knappe winst geboekt uit bij Rijswijk. De Naaldwijkers wonnen met 2-3 en lopen zo drie belangrijke punten in op nummer tien DES. Westland staat nog altijd een-na-laatste in de tweede klasse, maar de achterstand op DES is nu nog maar twee punten.

De dames Westland speelden eveneens uit bij Rijswijk en gingen verrassend met 3-0 onderuit tegen de lager geklasseerde tegenstander. De ploeg uit Naaldwijk blijft wel op de vijfde plaats staan in de tweede klasse.De dames van Evergreen uit Maassluis pakten zondag het eerste punt deze competitie. In Maassluis kwam Tempo'34 op bezoek, het werd 0-0. Evergreen schiet daar echter weinig mee op, omdat Tempo'34 de enige concurrent is om van de laatste plaats in de derde klasse af te komen. Het verschil tussen de twee ploegen blijft zes punten.

De heren van Evergreen gingen evenens onderuit. In de vierde klasse kwam nummer twee Hoeksche Waard op bezoek en dat won met 1-5. Evergreen blijft vijfde.