Archief
Twitter Westlandia2

Twitter Westlandia2

Zondagvoetbal: Winst VELO en Den Hoorn, Westlandia 2 kampioen

VELO blijft in de race voor een nacompetitieplaats, Den Hoorn houdt de titelstrijd levend en kampioen Westlandia verliest opnieuw. De reserves van Westlandia pakken de titel in de reserve hoofdklasse.

Hoofdklasse A

Kampioen Westlandia heeft opnieuw een nederlaag geleden. Na de nederlaag van vorige week in Delft, was De Dijk nu op sportpark De Hoge Bomen met 2-5 te sterk.

Eerste klasse B

Door de 5-3 zege van VELO op PSV Poortugaal is de ploeg uit Wateringen nog volop in de race voor een plaats in de nacompetitie. De Wateringers staan op plaats vier en dat is op dit moment precies genoeg voor plaatsing voor de nacompetitie. VELO neemt dan de periodetitel over van de kampioen IFC of FC Boshuizen.

Derde klasse B

Den Hoorn blijft nog steeds in de achtervolging op lijstaanvoerder Wippolder. Den Hoorn won aan de Brasserskade in Delft met 0-2 van DHL, terwijl Wippolder thuis met grote cijfers van HDV won. Met nog twee duels te spelen bedraagt de achterstand van Den Hoorn nog steeds 3 punten.

Door de 6-0 zege van het tweede team van Westlandia op Wilhelmus 2 pakten de Westlandianen de titel in de reserve hoofdklasse. Het was voor de derde keer op rij dat de Naaldwijkers deze titel opeiste.Karakteristieken:Westlandia - De Dijk 2-5 (2-3)

Jeroen Spruijt, Anwar BeeldstrooVelo - PSV Poortugaal 5-3 (1-2)

Daan van Rossum, Dennis Blom, Brent Biesheuvel,, Yani Bouras en eigen doelpunt speler PSV PoortugaalDHL - Den Hoorn 0-2 (0-1)

Sem Remmerswaal, Daan Kluyskens

Geel: Donny van den Bos

Categorieen:
Wateringen Sport