Archief

Draaiboek kampioensfeest Westlandia ligt al weken klaar

Zondaghoofdklasser Westlandia staat al vrijwel het hele seizoen bovenaan, maar pas ongeveer zes weken geleden werd begonnen met het maken van de draaiboeken voor het kampioensfeest . Dat zegt voorzitter Stefan Kester in gesprek met WOS Media. Zondag is het waarschijnlijk zover, bij DHC in Delft kunnen de Naaldwijkers de titel pakken.

In dat geval volgt bij terugkomst op sportpark De Hoge Bomen een rondrit door het centrum op een platte kar en daarna een huldiging op het Wilhelminaplein. Voorheen was de huldiging van Westlandia altijd op het balkon van het café De Ouwe Droog, tegenwoordig Arida. Daar is nu van afgezien, omdat het balkon te onveilig zou zijn en er dan allerlei extra maatregelen getroffen moeten worden.

Westlandia verloor dit seizoen één keer, thuis tegen de tegenstander van zondag: DHC. De ploeg uit Naaldwijk moet winnen om zeker te zijn van het kampioenschap. Lukt dat niet, dan is er volgens Kester geen man overboord. "Je hoopt dat het zondag gebeurt, maar wellicht is het een week later en dan gaan we volgende week weer bij elkaar zitten over het draaiboek. Maar één ding is zeker, we worden kampioen."

Categorieen:
Naaldwijk Sport