Archief

Hockey: alleen winst heren Evergreen

Van de regionale hockeyploegen, hebben alleen de heren van Evergreen uit Maassluis dit weekend gewonnen. De vierdeklasser versloeg op eigen veld Zevenbergen met 4-3. Dennis Kant tekende voor alle treffers aan Maassluise kant. Evergreen stijgt door de zege van de vijfde naar de derde plaats. Volgende week speelt de ploeg tegen koploper Nieuwegein.

De heren van hockeyvereniging Westland gingen flink onderuit. In Barendrecht verloren de Naaldwijkers met liefst 7-1 van de plaatselijke club. Westland blijft op de elfde plaats in de tweede klasse, met tien punten voorsprong op het nog puntloze Asvion. De achterstand op nummers negen en tien DES en Pijnacker is zes punten.

De dames van HV Westland pakten bij nummer laatst Noordwijk een teleurstellend punt: het werd 1-1. De ploeg staat nog altijd op de vijfde plaats in de tweede klasse. Nummer vier Etten-Leur heeft liefst dertien punten meer.

De dames van Evergreen verloren voor de veertiende wedstrijd op rij. Nummer negen Voorne stapte in Maassluis met een 0-3 zege van het veld af. Evergreen is de nog puntloze nummer laatst van de derde klasse.

Categorieen:
Westland Maassluis Sport