Zaalhandbal: alleen Westlandia wint

De reserves van Westlandia behaalden vanmiddag als enige regioploeg een overwinning. Poulegenoot Schipluiden verloor evenals de heren van Quintus 3.

Heren

Hoofdklasse C

Het derde team van Quintus is tegen de vijfde nederlaag van het seizoen aangelopen. Tegen de combinatie Internos/United Breda brak de te kleine wisselbank de Heulse ploeg op. Na een voorsprong bij rust moest Quintus zich in de tweede helft gewonnen geven. In sporthal Munnikenheide in Etten-Leur won de thuisploeg met 32-27.

Dames

Hoofdklasse D

De reserves van WPK/Westlandia hebben de laatste thuiswedstrijd van het seizoen winnend weten af te sluiten. Heerle werd na een spannende en leuke wedstrijd met 21-19 verslagen. Het werd een productieve tweede helft in sporthal De Pijl, want de ruststand was 9-6 in het voordeel van de thuisclub. De verdediging gaf uiteindelijk de doorslag bij de winst van Westlandia. Demi Groenewegen had een goed debuut.

Schipluiden heeft de reeks thuiswedstrijden in de competitie afgesloten met een nederlaag. RHV was in de Postkogekohal te sterk voor de thuisploeg. Verdedigend ging het de eerste helft niet naar wens en de tegenstander profiteerde hiervan. RHV leidde na de eerste helft met 16-9. Na de pauze herstelde Schipluiden zich, maar de tegenstander was duidelijk beter. RHV won terecht met 28-20.