Archief
Facebook 1

Facebook 1

Heren Quintus verliezen van BEVO

Koornneef W&S/Quintus heeft in de Eekhouthal de vijfde nederlaag in de kampioenspoule geleden. Targos BEVO was duidelijk te sterk voor de Heulse ploeg, maar Quintus streed wel voor elk punt, maar het klassenverschil was duidelijk.

De bezoekers uit Panningen hadden de eerste ontmoeting ook gewonnen. In Limburg eindigde de wedstrijd in een 33-27 overwinning voor de thuisploeg. In Kwintsheul won BEVO met duidelijk verschil: 33-21. De ruststand was 18-11 in het voordeel van BEVO. Het verschil is een minpunt voor het doelsaldo, dat beslissend kan zijn voor plaats zes voor plaatsing voor de Bene-League.

Streep door de rekening was de winst van Tachos tegen Volendam (29-28). De hekkensluiter pakte hierdoor twee punten en doet weer mee om plaats zes. E&O kon het niet bolwerken tegen Aalsmeer en verloor met 20-27. Quintus staat zesde met drie punten en een doelsaldo van min 30. E&O heeft evenveel punten maar een slechter doelsaldo (min 62). Tachos heeft nu twee punten verzameld en heeft een doelsaldo van min 69.

Categorieen:
Sport