Archief
Paul Vis

Paul Vis

Zaalhandbal heren: Westlandia en Quintus winnen

De reserves van Quintus hebben de competitie afgesloten met een overwinning, maar zullen het zonder de nacompetitie moeten doen. Westlandia behaalde een mooie overwinning op Rapiditas.

Eerste divisie

De reserves van Koornneef W&S/Quintus hebben de competitie afgesloten met een overwinning. In Apeldoorn was hekkensluiter AHV Achilles de tegenstander. Beide ploegen maakten er een leuke wedstrijd van. De ruststand was 14-10 in het voordeel van de Heulse ploeg. De wedstrijd werd door Quintus met 22-20 gewonnen. Sander Bellkom keepte een zeer goede wedstrijd. Mark van Vliet was het meest trefzeker met acht doelpunten. Quintus sluit samen met Aristos en de reserves van Hurry Up af als gedeeld vijfde.

Hurry Up 2 (winnaar vierde periode), BEVO 2, Handbal Rotterdam en WHC hebben zich geplaatst voor de nacompetitie. Aalsmeer 2 werd kampioen en promoveert naar de eredivisie.

Tweede divisie B

WPK/Westlandia heeft na twee wedstrijden zonder overwinning weer twee punten aan het totaal weten toe te voegen. In sporthal De Pijl won de Naaldwijkse ploeg van Rapiditas uit Weert. De eerste helft ging gelijk op en eindigde in een 14-14 ruststand. Na de pauze maakte de thuisploeg het verschil en won het de wedstrijd met 31-25. Het was de zesde thuisoverwinning in tien wedstrijden. Westlandia staat samen met Heerle op een gedeelde zesde plaat.

Categorieen:
Naaldwijk Sport