Archief

Zaalkorfbal: alleen CKC Maassluis behaalt een punt

Het zaalseizoen zit er op. Alleen Dijkvogels wist een prijs in de vorm van het kampioenschap te behalen. De overige teams deden goed mee, maar een prijs leverde het niet op. Valto wist zich wederom te handhaven in de eerste klasse. CKC Maassluis trof een zeer sterke kampioen. ODO en ONDO deden nog lang mee voor de bovenste plaatsen, maar moesten in de slotfase toch afhaken.

Eerste klasse E

Het seizoen is voor Valto als een nachtkaars uitgegaan. Nadat de ploeg veilig is in haar klasse gaat het prestatief niet al te best. Tegen DES leed de Lierse ploeg de derde nederlaag op rij en eindigt de competitie als gedeeld nummer vijf. Dit doet de ploeg samen met DES.

Tweede klasse G

CKC Maassluis heeft de competitie afgesloten met een gelijkspel. De uitwedstrijd tegen Kinderdijk eindigde in een 19-19 eindstand. Het was het tweede gelijkspel in de competitie en wederom in een uitwedstrijd. Sc Twist wist in Vlaardingen CKC Maassluis op 23-23 te houden. CKC Maassluis eindigt als nummer twee van de ranglijst.

Tweede klasse H

In de kampioenswedstrijd van Weidevogels heeft ODO niet voor een stunt kunnen zorgen. Wel kon de Maaslandse ploeg de koploper goed partij geven, maar verloor met 22-20. Door deze overwinning werd Weidevogels kampioen en wordt het volgend seizoen een mogelijke tegenstander van Valto in de eerste klasse. ODO eindigt de competitie als nummer drie.

Tweede klasse I

Na Weidevogels kon ook HKC het kampioenschap vieren in onze regio. In de Westlandhal won de koploper met ruim verschil van ONDO. HKC won met 28-23 en wordt volgend seizoen een mogelijke tegenstander van Valto in de eerste klasse. ONDO eindigt de competitie als derde.

Categorieen:
Maasland Maassluis Sport