Archief

Zondagvoetbal: Den Hoorn haalt flink uit

In aanloop naar de topper tegen Wippolder werkte Den Hoorn aan het scorend zelfvertrouwen. De loeg scoorde maar liefst negen keer. Westlandia won wederom en ziet de kampioenschaal steeds dichterbij sportpark De Hoge Bomen komen. VELO verloor van de koploper.

Hoofdklasse A

Voor de zestiende keer wist Westlandia een wedstrijd in winst om te zetten. In Heemskerk werd ADO'20 met gemak op zij gezet. Na een 2-0 ruststand won de Naaldwijkse koploper met 3-1. De voorsprong van de koploper op nummer twee De Dijk blijft tien punten. De competitie duurt nog acht wedstrijden.

Eerste klasse B

VELO kon niet stunten bij koploper IFC. In Hendrik Ido Ambacht won IFC met 2-0 van de Wateringers. In iedere helft viel een doelpunt. Door de winst van SJC op DRL zakt VELO naar plaats vier op de ranglijst. SJC neemt de derde plaats over van VELO.

Derde klasse B

Den Hoorn heeft aan het doelsaldo en zelfvertrouwen gewerkt. In de thuiswedstrijd tegen HDV stokte de productie bij negen treffers. HDV kwam niet tot score. Den Hoorn blijft koploper. De topper tussen Concordia en Wippolder eindigde in een gelijkspel, waardoor Den Hoorn nu drie punten voorsprong heeft op Wippolder. Volgende week wacht de topper in Delft tegen Wippolder.

Karakteristieken:

ADO'20-Westlandia 1-3 (0-2)

Jeroen Spruijt, Marko van der Knaap, Angelo Groen

IFC-VELO 2-0 (1-0)

Den Hoorn-HDV 9-0 (6-0)

Donny van den Bos (3), Nicky Clemens van den Bos (2), Donny Slot (2), Sem Remmerswaal, Ben Verkade

Categorieen:
Naaldwijk Sport