Archief
fred van der ende

fred van der ende

Zaalhandbal dames: reserves Westlandia veilig

De reserves van Westlandia hebben zich verzekerd van nog een jaar hoofdklasse. VELO wist de voorlaatste thuiswedstrijd niet in winst om te zetten.

Eerste divisie

De voorlaatste thuiswedstrijd leverde Veneco/VELO geen punt op. In de Velohal bleek Fortissimo een maatje te groot voor de degradant. De ruststand was 21-14 in het voordeel van de bezoekers uit Cothen. Na de pauze bleef deze marge gelijk en uiteindelijk won Fortissimo met 42-31. Volgende week speelt VELO de laatste uitwedstrijd en gaat het op bezoek bij Foreholte. De tweede degradant is nog n iet bekend. De reserves van SEW staan met nog twee wedstrijden te gaan op de tweede degradatieplaats en hebben vier punten achterstand op Hellas.

Hoofdklasse D

De reserves van WPK/Westlandia hebben zich vier wedstrijden voor het einde van de competitie verzekerd van nog een jaar hoofdklasse. De Naaldwijkse ploeg speelde tegen Saturnus Leiden/EHC met een aantal A-junioren. Tara van Ruijven maakte haar debuut. De hekkensluiter werd na een voordelige 12-8 bij rust met 23-16 verslagen. Westlandia speelde met een goede wedstrijdinstelling en wist dat het bij winst veilig was. Danja Buijs keepte een prima wedstrijd door onder meer enkele goede reddingen te verrichten. Cynthia van Leeuwen was het meest trefzeker. Volgende week komt koploper Oliveo op bezoek in Naaldwijk.

Categorieen:
Naaldwijk Sport