Archief

Volleybal: Wisselende resultaten regioteams

De regionale volleybalteams behaalden dit weekend wisselende resultaten.

Dames

MVC heeft zaterdag goede zaken gedaan in de degradatiestrijd in de promotieklasse A. De ploeg uit Maassluis won met 3-1 van hekkensluiter VCN en staat nu negende.

In de tweede klasse J was PQV/Pijl Solutions niet opgewassen tegen Timios. De thuiswedstrijd werd met 1-3 verloren. PQV staat nu tiende en is nog niet veilig in de strijd tegen degradatie. Monza verloor in klasse 2K eerder in de week al met 1-3 van Kratos '08 en is met de plek in de middenmoot ook nog niet helemaal zeker van lijfsbehoud.



Heren


Monza was in klasse 1F met 3-1 te sterk voor het vierde team van Inter/Rijswijk. De formatie uit Monster staat in de veilige middenmoot.

MVC heeft de eerste plaats gepakt in de tweede klasse B. De regioploeg won met 4-0 van Voleco. MVC heeft 2 punten voorsprong op WIK, maar die ploeg heeft wel één duel minder gespeeld. In de tweede klasse I is PQV/Pijl Solutions weer een stapje dichter bij de titel. De fusieclub won met 3-1 van de reserves van RVV en staat met nog 5 duels te spelen 13 punten voor op Scarabee, dat nog wel een wedstrijd moet inhalen.

Categorieen:
Monster Maassluis Sport