Zaalkorfbal:CKC Maassluis definitief nummer twee

CKC Maassluis sluit de competitie af als nummer twee. Bij Valto is de druk van de ketel. Een niet goed spelend Valto moest de winst laten aan Roda. Dijkvogels en ONDO wonnen hun wedstrijd.

Eerste klasse E

Valto heeft de zesde en laatste thuiswedstrijd met een nederlaag afgesloten. In De Lier was Roda te sterk voor het niet goed spelende Valto. Na de eerste helft leidden de bezoekers met 11-8. Na de pauze kwam Valto terug tot 11-10, maar daarna was het Roda dat de klok sloeg. Valto verloor met 23-19 en sluit de competitie af tegen DES, dat nog één punt nodig heeft om veilig te zijn.

Tweede klasse G

Op de voorlaatste speeldag wist CKC Maassluis zich definitief te verzekeren van de tweede plaats in haar klasse. Nummer drie Korbis verloor van SDO, waardoor het verschil tussen CKC Maassluis en de nummer drie met nog één speelronde drie punten is. In de thuiswedstrijd tegen Viking werd met 15-9 gewonnen. De eerste helft was nog spannend getuige de 8-7 ruststand in het voordeel van de thuisploeg. CKC Maassluis sluit de competitie af tegen Kinderdijk.

Tweede klasse I

ONDO heeft de uitwedstrijd tegen Stormvogels winnend afgesloten en houdt nog zicht op plaats twee. Deze zal dan gedeeld moeten worden met KOAG. ONDO won de laatste uitwedstrijd met 28-18 en is natuurlijk al zeker van plaats drie. Volgende week sluit de 's-Gravenzandse ploeg de competitie af met de kampioenswedstrijd van koploper HKC. De bezoekers in de Westlandhal verdedigen dan één punt voorsprong op KOAG.

Derde Klasse I

Kampioen Dijkvogels heeft de competitie winnend afgesloten. In de thuiswedstrijd tegen Nexus behaalde Dijkvogels de tiende overwinning van het zaalseizoen. De bezoekers uit Schiedam werden met een 19-14 nederlaag terug naar Schiedam gestuurd.