Danny Ploegaert 2

Zaterdagvoetbal: beenbreuk Robin van der Meer

In de tweede klasse C is de wedstrijd tussen TAVV en HVC'10 is na 18 minuten spelen in de eerste helft gestaakt. Robin van der Meer van HVC'10 liep een beenbreuk op, waarna beide partijen in samenspraak met de arbiter besloten om niet verder te spelen. De stand van staken was 0-0.

In dezelfde klasse eindigde de derby tussen Lyra en KMD zonder treffers. KMD staat nog steeds voorlaatste, maar loopt weer een punt in op Be Fair, dat op een p/d-plaats staat. Lyra loopt één weg van de p/d-plaatsen en staat op plaats acht.

Vierde klasse E

Quintus heeft de zevende overwinning van het seizoen behaald. In Schiedam won de Heulse ploeg met 5-3 van PPSC en klimt hierdoor naar plaats zes.

Flynth Westland Cup

FC 's-Gravenzande heeft de kwartfinale bereikt van de Westland Cup. Op sportpark De Hoge Bomen won de eersteklasser met 4-1 van Honselersdijk, dat in de derde klasse uitkomt.

Districtsbeker

De A-junioren van Westlandia hebben de finale van de districtsbeker bereikt. In Pijnacker won de Naaldwijkse ploeg met 4-1 van Oliveo. Alle doelpunten vielen na rust.

Karakteristieken:

Lyra - KMD 0-0

TAVV - HVC'10

Na 18 minuten, bij een stand van 0-0, gestaakt in verband met een beenbreuk van Robin van der Meer van HVC'10.

PPSC - Quintus 3-5 (3-2)

Daniel van Holsteijn (3), Angelo Zwirs (2)

FC 's-Gravenzande - Honselersdijk 4-1 (1-0)

FC 's-Gravenzande:Patrick Triep, Yuri Westhoff (2), Ruben de Groot (p)

Honselersdijk: Pawel Ruben