Heren Quintus 2 naar achtste finale bekertoernooi

De reserves van Koornneef W&S/Quintus hebben de regiofinale gewonnen.

In Rotterdam versloeg de Heulse ploeg competitiegenoot en koploper in de eerste divisie Handbal Rotterdam.

Na een gelijk opgaande eerste helft maakt Quintus in de tweede helft het verschil. In de eerste helft nam Handbal Rotterdam een voorsprong van 6-4, waarna Quintus de achterstand omboog naar een 7-10 voorsprong. De thuisploeg kwam weer terug in de wedstrijd en het eerste bedrijf werd afgesloten met een 12-12 tussenstand.

Na de pauze controleerde Quintus de wedstrijd. De Heulse ploeg nam al snel een voorsprong van drie doelpunten (13-16). Quintus kwam niet echt in de problemen. De thuisploeg kwam nog wel op één treffer (18-19 en 21-22), maar de Heulse ploeg nam daarna gelijk weer afstand. De achtste finale van het nationale bekertoernooi werd met een 29-27 overwinning bereikt. Routinier Marc van Vliet was het meest trefzeker met acht treffers.