Archief

Basketbal: Heren Westland Stars winnen weer

Heren

Ook de zesde zege op rij is binnen voor de basketbalheren van Westland Stars. Thuis werd zaterdagmiddag met 63-53 gewonnen van Cady '73 in de regionale eerste klasse.

Coach Jan Vrencken kijkt tevreden terug op de afgelopen periode. Sinds zijn aantreden, begin november, heeft Westland Stars alleen maar gewonnen. "Ik ben trots op de prestaties van het team. De basisvijf is voor mij minder voor de hand liggend geworden. Dat is een compliment naar de groep toe, we zijn in de breedte sterker geworden en naar elkaar toe gegroeid", aldus Vrencken. De eerste wedstrijd in het nieuwe jaar is op vrijdag 19 januari. Die avond speelt Westland Stars in Waddinxveen tegen Bouncers Basketball.

De heren van Green Eagles zijn in de landelijke tweede divisie volledig de draad kwijt. Ook zaterdagavond werd weer verloren, dit keer van BC Langstraat Shooters met 66-75. De ploeg uit Maassluis is afgezakt naar de negende plaats en is zeker nog niet veilig in de strijd tegen degradatie.

Dames

In de promotiedivisie heeft het damesteam van Green Eagles een knappe uitzege behaald. In Eindhoven won het team van trainer Jeroen Derksen met 62-66. Green Eagles staat nog wel voorlaatste, maar de verschillen in deze klasse zijn erg klein.

Categorieen:
Westland Maassluis Sport