Excelsior Maassluis en Naaldwijk uitgeschakeld in beker

Excelsior Maassluis en Naaldwijk zijn in de achtste finale van de KNVB beker district West 2 uitgeschakeld.

Topklasser Excelsior Maassluis ging in en tegen Noordwijk onderuit. De koploper in de hoofdklasse B won met 3-2. In de eerste helft kregen beide ploegen een goede kans om de score te openen, echter de paal stond een treffer in de weg. Ruperto Dorathea opende voor Noordwijk de score, waarna vlak voor rust Jeroen Borsboom de tussenstand verdubbelde tegen een slordig Excelsior Maassluis.

Na de pauze kwamen de tricolores goed uit de startblokken. Kevin Vink bracht de spanning terug. In de slotfase van de wedstrijd vergrootte Gay Smith de voorsprong voor Noordwijk. Jeremy Moreno bracht Excelsior Maassluis dichterbij, maar verder dan twee treffers kwam de ploeg niet.

Op sportpark De Hoge Bomen namen de derdeklassers Naaldwijk en Nieuwenhoorn het tegen elkaar op. De bezoekers openden in de eerste helft via Ailton Lima Silva de score. Na de pauze bracht Laurens Bouritius Naaldwijk op gelijke hoogte. Lang kon de thuisploeg niet genieten van de gelijkmaker. Corly Bazoer wist de bezoekers weer op voorsprong te zetten. Dezelfde speler verdubbelde de score. Bouritius scoorde wederom voor Naaldwijk. In de slotfase kreeg ook Naaldwijk nog kans op een treffer, maar in de spannende slotfase werd niet meer gescoord. Nieuwenhoorn won met 3-2.