Archief

Volleybal: Alleen herenteams presteren goed

Heren

De heren van VELO hebben opnieuw een knappe zege behaalde in de landelijke tweede divisie. De ploeg won met 3-2 van de reserves van Inter/Rijswijk en staat nu gedeeld derde in deze klasse. De afstand naar beide koplopers is nog zes punten.

In de eerste klasse F verloor Monza van de nummer twee van de ranglijst, Sovicos 2. Het werd 3-1. Monza staat nu op de achtste plaats op de ranglijst in deze klasse. In klasse 2B is MVC koploper. De formatie uit Maassluis won dit weekend met 3-1 van Fusion 6. PQV/Pijl Solutions blijft koploper in de tweede klasse I. De fusieclub had in de uitwedstrijd geen enkele moeite met de nummer laatst in deze poule, In Up Go: 0-4. PQV staat nu al vier punten voor op de eerste concurrent.

Dames

In de promotieklasse C blijft VELO het slecht doen. In negen gespeelde duels won VELO geen enkele wedstrijd en wist maar zes sets naar zich toe te trekken. De Wateringse dames verloren zaterdagavond met 1-3 van Punch. VELO gaat als hekkensluiter de winterstop in de promotieklasse C in.

In de promotieklasse A won MVC knap van subtopper Volley 2B. De ploeg uit Maassluis trok het duel met 3-2 naar zich toe en staat nu negende in deze klasse. In de regionale tweede klasse K kwam Monza met 3-1 tekort in de uitwedstrijd tegen Kratos '08 4. De ploeg uit Monster staat op de vijfde plaats. PQV/Pijl Solutions verloor eerder in de week al de degradatiewedstrijd tegen Novo met 3-2 en blijft voorlaatste in klasse 2J.