Archief

Genomineerden Sportploeg Westland bekend

De genomineerden voor de onderscheiding 'Sportploeg van 2015' in de gemeente Westland zijn bekend. Het eerste damesteam van hockeyvereniging Westland, de heren van handbalvereniging WPK/Westlandia en de B1-meiden van handbalvereniging Quintus maken kans om de opvolger te worden van VELO Badminton.

De hockeydames beleefden een prima seizoen. Zij deden lang mee om de prijzen in de derde klasse, maar werden uiteindelijk tweede. Via nacompetitiewedstrijden in Rotterdam promoveerde het team uiteindelijk alsnog naar de tweede klasse.

De handballers van Westlandia werden kampioen van de hoofdklasse D en promoveerden daardoor direct naar de tweede divisie. Zij maakten vanaf dag één aanspraak op de titel. De B1-meiden van Quintus werden in april in Amsterdam Nederlands kampioen in hun leeftijdscategorie.

Op WOS TV is vanaf vrijdagavond 19.00 uur te zien hoe deze genomineerden verrast worden. De sportprijzen worden uitgereikt op dinsdagavond 12 januari in WestlandTheater De Naald in Naaldwijk. In de komende weken wordt bekend wie aanspraak maken op de titels van G-sporter, sporttalent, sportman, sportvrouw en sportcoach.

Categorieen:
Naaldwijk Westland Sport