Archief

Lyra-coach biedt excuses aan voor gedrag bij DSO

Lyra-trainer Corné van Doorn heeft op de website van de club excuses aangeboden voor zijn gedrag rond de wedstrijd tegen DSO (2-1 verlies). Hij toonde zich zowel tijdens als na het duel in Zoetermeer kritisch tegenover de eigen grensrechter.

"Afgelopen zaterdag heb ik me te veel laten gaan tegen onze grensrechter en me een aantal uitspraken door een journalist laten ontfutselen", aldus Van Doorn op de site van Lyra. De trainer had tegenover het Algemeen Dagblad gezegd, dat de eigen grensrechter er tot twee keer naast zat. Dat zorgde voor veel frustratie bij Van Doorn.

"Ik kan de reactie langs de lijn van mijzelf wel voorstellen. Het gebeurde allemaal heel duidelijk voor m'n neus en heeft de wedstrijd beïnvloed." Van Doorn trekt een vergelijking met de wedstrijd de wedstrijd Feyenoord-Ajax, waar ook arbitrale fouten werden gemaakt. "Maar ja, daar liepen neutrale grensrechters die daar ook nog eens voor betaald krijgen. Bij Lyra is dit 'n groepje vrijwilligers, waar wij heel blij mee zijn dat zij om beurten bij Lyra 1 vlaggen. Zij doen hun stinkende best en dat moeten wij (ik) ongelofelijk waarderen."

Categorieen:
Sport