Naaldwijk en MVV'27 bekeren verder

MVV'27 en Naaldwijk hebben de volgende ronde van de bekercompetitie gehaald. Beide regioploegen wonnen vrij eenvoudig van hun opponent.

MVV'27 speelde uit in Nieuwveen tegen de zondagvereniging Nicolaas Boys, dat uitkomt in de derde klasse. Na de eerste helft stond een 0-0 score op het scorebord. Na de pauze was het al snel 3-0 in het voordeel van MVV'27 via doelpunten van Jessy Zwaard (2) en Jeffrey Wupkes, waarna Nicolaas Boys een kwartier voor tijd tegen scoorde. Leon van Kersbergen besliste namens MVV'27 de wedstrijd enkele minuten voor tijd (1-4) en dat betekende tevens de eindstand.

Naaldwijk ontving op sportpark De Hoge Bomen Bernsise, dat eveneens uitkomt in de derde klasse. Door doelpunten van Wouter van Dalen en tweemaal Aike van den Bos leidde de thuisploeg bij rust met 3-0 . Na de pauze zorgde wederom Van den Bos voor een ruimere voorsprong, waarna Bernisse tegen scoorde. Laurens Bouritius zorgde voor de eindstand van 5-1.