Volleybal: wisselende resultaten regioclubs

Promotieklasse A

MVC incasseerde de derde nederlaag op rij. Na een spannende vijfsetter moest de ploeg uit Maassluis genoegen nemen met een 3-2 nederlaag. Op sportboulevard Sportblok in Zierikzee was Forza Schouw in de laatste set net te sterk. De Zeelandse ploeg won deze set met 15-12.

Promotieklasse C

VELO heeft tegen de reserves van VV Haaglanden maar een set weten te winnen. In sporthal Esssteyn in Voorburg won de thuisploeg het duel in de onderste regionen met 3-1. VELO blijft hekkensluiter.

Tweede klasse K

Monza heeft de topper tegen het derde team van VELO niet gewonnen. Sterker nog de Wateringse ploeg won met 4-0. VELO staat op een tweede plaats. Monza, dat de tweede nederlaag leed in een uitwedstrijd, is terug te vinden op plaats vier.

Tweede klasse J

PQV Pijl Solutions heeft na een spannende wedstrijd de winst moeten laten aan de reserves van NOVO. In sporthal De Pijl wisten de bezoekers uit Noordwijk uiteindelijk de vijfde en beslissende set te winnen met 15-11. DPQV Pijl Solutions is terug te vinden op de voorlaatste plaats.

Eerste klasse F

Monza staat na een knappe zege op de reserves van Zovoc op een gedeelde derde plaats. In de Noord-Westerhal in Zoetermeer was de stand na twee sets in evenwicht. Daarna sloeg de ploeg uit Monster toe en won de twee volgende sets en stelde een 3-1 zege veilig.

Tweede klasse B

MVC is de competitie begonnen met een klinkende 4-0 overwinning. In de Vrijenburgpoort in Barendrecht werd het derde team van Spirit kansloos gelaten.

Tweede divisie C

VELO blijft meedoen om de bovenste plaatsen. In de Kees Boekehal in Bilthoven moest de Wateringse ploeg diep gaan om tegenstander Irene op zij te zetten. Pas in de vijfde set kreeg VELO de opponent op de knieƫn. VELO won deze set met 19-17.

Tweede klasse I

PQV Pijl Solutions heeft de eerste overwinning behaald. Na twee nederlagen op rij won de ploeg van de reserves van SKC. In sporthal De Pijl eindigde het duel in een 3-1 overwinning voor de thuisploeg. PQV Pijl Solutions staat op plaats acht.