Archief

Veldkorfbal: CKC Maassluis en Dijkvogels winnen

Eerste klasse E

ONDO bleef ook in speelronde zes zonder overwinning. De promovendus uit 's-Gravenzande verloor bij DVS'69. Op sportpark De Schildman in Hendrik IdoAmbacht verloor ONDO met 14-11. ONDO is hekkensluiter en zal met Korbatjo moeten gaan uitvechten welke ploeg aan het eind van het veldseizoen rechtstreeks gaat degraderen.

Eerste klasse F

De uitslagen in deze klasse zijn per speelronde niet te voorspellen. Iedere ploeg kan van iedereen winnen en dat ondervind ook Valto. Na de mooie overwinning op Pernix volgde een nederlaag tegen Telstar. De bezoekers uit Hoevelaken wonnen op sportpark De Zweth met 24-21. De ruststand was 5-4 in het voordeel van Telstar, dat nu mede-koploper is. Valto volgt op twee punten en staat met Tilburg gedeeld vierde.

Tweede klasse F

ODO leverde een punt in tegen mede-hekkensluiter Reeuwijk. Op sportpark De Groene Zoom eindigde het treffer in een 16-16 eindstand. ODO heeft nu drie punten achterstand op koploper Achilles.

Tweede klasse G

CKC Maassluis blijft in het spoor van koploper ONDO uit Middelburg. Op sportcomplex Claudius Civilislaan won de Maassluize ploeg van Twist. Hennie Bloem scoorde vlak voor tijd de winnende treffer. Na een ruststand van 7-7 ging het gedurende de tweede helft gelijk op. Bij een 12-12 tussenstand werd Bloem de matchwinner.

Derde klasse G

Dijkvogels heeft na twee wedstrijden zonder overwinning eindelijk weer een tweepunter weten te behalen. Op sportcomplex Schoonenberg in Velsen-Zuid won Dijkvogels met 11-7 van DKV. De Maasdijkse ploeg staat drie punten achter op koploper Fiducia.

Categorieen:
Maasdijk Maassluis Sport