Archief

Uitreiking sportprijzen naar De Naald

De uitreiking van de Westlandse sportprijzen is komend jaar in WestlandTheater De Naald in Naaldwijk. De prijzen werden de afgelopen twee jaar overhandigd in de sporthal van Quintus in Kwintsheul.

De uitreiking is op dinsdagavond 12 januari 2016. Westlanders die dit jaar een bijzondere sportprestatie hebben neergezet, kunnen worden opgegeven. Dat kan door te mailen naarsportkampioen@gemeentewestland.nl.

Om in aanmerking te komen voor sportman, sportvrouw of sportploeg van het jaar moet het Nederlands kampioenschap zijn behaald of, in het geval van teamsport, moet de competitie zijn gewonnen. Ook een podiumplaats op een EK of WK of een andere voor Westlandse begrippen 'buitengewone' prestatie telt.

De sportcoach moet voor een belangrijk deel van het jaar een aanzienlijke bijdrage hebben geleverd aan de successen en vooruitgang van de sporter of het team. Sporttalenten mogen maximaal 15 jaar zijn. Ook kunnen belangrijke vrijwilligers worden voorgedragen voor vrijwilliger van het jaar.

Nieuw dit jaar is de prijs voor de gehandicapte sporter. Hiervoor worden dezelfde voorwaarden gesteld als bij reguliere individuele sporters.

Categorieen:
Naaldwijk Westland Sport