Archief

Volleybal: slechte competitiestart regioploegen

De nieuwe volleybalcompetitie is voor de regioploegen matig van start gegaan. Van de ploegen die uitkomen tot en met de tweede klasse, wist alleen de damesformatie van Monza winst te boeken.

Heren:

Tweede divisie C:

De heren van VELO zijn de nieuwe competitie met een nederlaag begonnen. De Wateringers, de hoogst spelende regioploeg, verloren de uitbeurt tegen het derde team van Zaanstad met 3-1.

Eerste klasse K:

De heren van Monza moeten de komende weken nadenken hoe het beter moet. De eerste competitiewedstrijd werd thuis met 1-3 van het derde team van Kalinko verloren.

Tweede klasse I:

De herenploeg van PQV Pijl Solutions wist ook al niet te winnen. De bewoners van de 'Glazen Stad' verloren het uitduel met 3-1 van DVC.

Dames:

Promotieklasse C:

Het damesteam van VELO kreeg tijdens de openingsronde van de nieuwe competitie een forse tik te verwerken. Leython liet geen spaan heel van VELO en won met 4-0.

Tweede klasse J:

De dames van PQV Pijl Solutions kwamen er vrijdagavond helemaal niet aan te pas. De seizoensopening ging voor de Westlandse dames mis. Van GGK werd met 4-0 verloren.

Tweede klasse K:

Monza heeft vrijdagavond wel een goede prestatie neergezet. De Westlandse fusieclub uit Monster won thuis met 3-1 van het derde team van Leython.

Categorieen:
Monster Westland Sport