Archief

Ben & Sem hebben problemen met hun e-mail

Internetbedrijf Caiway heeft besloten om de gehele technische opslag van het e-mailplatform te vervangen. Deze maatregel moet een einde maken aan de problemen van klanten die gebruikmaken van een e-mailadres dat eindigt op @caiway.nl, @kabelfoon.nl of @caiw.nl. Het bedrijf wijst er opnieuw op, dat er geen e-mailberichten van klanten verloren zijn gegaan.

Sinds donderdagmiddag vorige week heeft Caiway te maken gehad met een reeks van verschillende technische problemen als gevolg van een defect in één van de harddisks. "Helaas hebben we dit niet direct kunnen oplossen", aldus Caiway. Tijdens de werkzaamheden om het e-mailplatform te vernieuwen, kunnen klanten gewoon e-mailberichten verzenden en ontvangen.

E-mailberichten worden deze week nog steeds op een gecontroleerde manier afgeleverd. Voor klanten die actief gebruikmaken van een Caiway e-mailadres eindigend op .nl betekent dat het binnenhalen van berichten trager gaat dan normaal. Stapsgewijs wordt het nieuwe e-mailplatform in gebruik genomen en neemt de vertraging geleidelijk af.

Feyenoord-Ajax

Als doekje voor het bloeden, kunnen alle Caiway-klanten het komende weekeinde gratis naar FOX Sports Eredivisie1 kijken. Daardoor kunnen ze onder meer rechtstreeks naar de wedstrijd Feyenoord-Ajax kijken.

Categorieen:
Ben & Sem