Archief
Twitter politie Westland

Twitter politie Westland

Loos alarm over bandenprikker

Even leek het erop dat de bandenprikker maandagochtend weer had toegeslagen in Monster. Om 05.51 uur twitterde politie Westland over een onderzoek naar sissend geluid bij de Ruysdael in Monster. "Gelet op mogelijke bandenprikker wordt onderzoek ingesteld", stond erbij.

Nog geen kwartier later kwam de politie met het bericht dat "na uitgebreid onderzoek vooralsnog geen lekke autobanden zijn aangetroffen". Bij het constateren van lekke banden worden mensen opgeroepen meteen de politie te bellen.

De Westlandse bandenprikker sloeg al twee keer eerder toe in Monster. Afgelopen woensdag deed hij dat voor het laatst. Van 33 auto's werden 35 banden lekgeprikt. Sinds september zijn op tien verschillende plekken in Westland autobanden lekgestoken. De teller staat al op 223 auto's. De politie heeft nog geen idee wie achter de vernielingen zit.

Update 8.50 uur:

De politie laat weten dat de Tweet bedoeld was als "bedankje voor een snelle reactie. Een bewoner liet zijn hond uit en sloeg aan op sissend geluid. Ik kan me voorstellen dat de Tweet anders wordt gelezen", zegt een woordvoerder.

Categorieen:
Monster Westland 112