Zoete lekkernij ter ere van 25 jaar Varend Corso
Een bijzondere samenwerking tussen vier Westlandse bakkers heeft geleid tot een zoet resultaat: het 'Corso Koninkje'. Het gebakje is gemaakt van ingrediƫnten van Koppert Cress en is de hele maand juni te verkrijgen.
De bakkers Vreugdenhil, Paul Schalke, Scholtes en Meesterbakker Remmerswaal-Roodenrijs hebben samen dit gebakje ontwikkeld ter ere van het 25-jarig jubileum van het Varend Corso Westland. Dit 'Corso Koninkje' is gemaakt van de Limon Cress van Koppert Cress.
"Wij zijn in elk geval trots op wat we samen hebben bereikt met het 'Corso Koninkje' en kunnen niet wachten om dit te delen met iedereen die het Westland bezoekt. Het is meer dan een gebakje; het is een symbool van onze gemeenschap en onze verbondenheid," zegt Rob Baan, eigenaar en directeur van Koppert Cress en tevens voorzitter van het Corso.