Archief
WOS

WOS

Kerstmarkt verregend, maar niet in het water gevallen

Ondanks de regen van afgelopen weekend kijken de organisatoren van de kerstmarkt in Maassluis positief terug op het feest. Door de regen was het zaterdag wat rustiger, zondag was het "gezellig druk."

Volgens een van de organisatoren, Marja Plomp, heeft de regen toch een beetje roet in het eten gegooid: "De kramen aan de Noordvliet waaiden letterlijk en figuurlijk het water in, dus die zijn gesloten om de veiligheid te waarborgen." Deze gehuurde kraampjes moesten zaterdag sluiten, maar zijn ook zondag niet open gegaan. Toch hing er volgens organisator Henny Wesselius een "gezellige sfeer"'. Volgens haar was het zondag "goed druk, zonder dat het dringen werd."

Tijdens de kerstmarkt werd ook de schaatsbaan in het oude centrum geopend. Op de kunststof baan konden de kinderen gezellig schaatsen, wat volgens Wesselius een "groot succes" was. De schaatsbaan is nog tot het einde van de maand in de weekenden en op woensdagmiddagen open. Op andere momenten kunnen alleen scholen gebruik maken van de baan.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Maassluis