Archief
Cannes Outdoor - foto Gabi Gonzalez

Cannes Outdoor - foto Gabi Gonzalez

Cannes Outdoor gaat door, geen overeenstemming over feestweek De Lier

Het evenement Cannes Outdoor is gered. Even was onduidelijk of het feest er dit jaar zou komen, omdat de ondernemersvereniging een aantal feestlocaties tijdens de Westland Reünie wilde inleveren. Nu is een oplossing gevonden.

Waar het evenement precies wordt gehouden, is nog niet duidelijk, maar volgens burgemeester Agnes van Ardenne is na het kringgesprek van 3 mei op het gemeentehuis een oplossing boven tafel gekomen. Overigens moet de vergunningsaanvraag nog worden ingediend.

Cannes Outdoor wordt in ieder geval weer tijdens de feestweek van Naaldwijk gehouden, ditmaal buiten het centrum van het dorp. De Westland Reünie is van dinsdag 21 tot en met zondag 26 augustus.

Tijdens het feest zijn ook jongeren van onder de 18 jaar welkom, maar zij moeten wel verplicht blazen voordat zij de feesttent betreden. Dergelijke alcoholcontroles vonden ook al plaats tijdens de carnavalsfeesten eerder dit jaar.

Bradelier

In De Lier is er geen witte rook. Daar ligt de organisatie van het feest op het Oranjeplein overhoop met het Oranjecomité. Het comité kondigde eerder aan om die feestlocatie te schrappen en te verhuizen naar het Rankplein. Op het Oranjeplein zou dan de kermis moeten komen.