Archief
Velo

Velo

Dick Boereboom nieuwe hoofdtrainer Velo

Dick Boereboom is met ingang van het komende seizoen de hoofdtrainer bij voetbalvereniging Velo. Hij volgt in Wateringen Kevin van der Geest op.

De ervaren oefenmeester komt over van eersteklasser BVCB uit Bergschenhoek. Boereboom was daar vier seizoenen werkzaam als trainer. Eerder was hij actief bij HBS, Quintus, Duno en Nootdorp. "Velo heeft een goede reputatie in de regio, met de juiste faciliteiten, professionele begeleiding en een groot sociaal aspect", zegt Boereboom over zijn keuze voor de club. "Verder is de huidige groep jong en ambitieus, waar nog ruimte in zit voor ontwikkeling en verbetering. Genoeg redenen om komende zomer met een goed gevoel te starten bij Velo voetbal.”

Eerder werd al bekend dat Kevin van der Geest komende zomer na vier seizoenen vertrekt uit Wateringen. Onder zijn leiding eindigde Velo vorig jaar als derde in de eerste klasse en speelde de club in de nacompetitie om promotie naar de vierde divisie. In die nacompetitie werd de ploeg uitgeschakeld door ONS Sneek. Momenteel staat Velo na tien wedstrijden op de zesde plek in de eerste klasse C.