Archief
Janneke Middendorp

Hier komt Sinterklaas zaterdag aan

De Sint heeft het zaterdag weer erg druk. Hij bezoekt immers vier kernen in één dag. Om te zorgen dat je de Sint niet misloopt, hebben we de belangrijkste informatie over de intochten even voor je op een rijtje gezet.

Ter Heijde

De goedheiligman komt zoals gewoonlijk weer aan op het bordes van hotel Elzenduin. Vanaf 11.00 uur start de optocht om vervolgens onder begeleiding van een muziekband door het dorp te trekken.

Wateringen

In Wateringen begint het programma om 12.45 uur met een optreden van Dance4You. Vervolgens vertrekt de stoet richting het Plein, waar hij om 13.45 uur aankomt. Daarna start er een speurtocht langs de winkels, terwijl de Sint een rondje loopt door het centrum. Het programma duurt tot 16.30 uur.

's-Gravenzande

Rond 13.15 uur meert de Sint aan bij het ISW Gasthuislaan. Vanaf hier loopt Sinterklaas onder begeleiding van Liora naar het Marktplein, waar hij rondt 14.15 uur aankomt. Hier zal hij worden ontvangen door wethouder Michiel Ferwerda. Na afloop van het ontvangst loopt de goedheiligman nog naar een paar winkels en is er tijd voor een korte ontmoeting met de Sint.

Maasdijk

Ook in Maasdijk komt de Sint dit jaar aan. Om 14.45 uur is hij op het Raboveld. Vanaf 15.00 uur leidt de wegwijspiet de stoet richting de Pietenmarkt, die om 16.00 uur van start gaat.