FC 's-Gravenzande

FC 's-Gravenzande bekert verder, andere ploegen uitgeschakeld

Voetbalclub FC 's-Gravenzande is door naar de derde ronde van de districtsbeker. De Westlanders versloegen dinsdagavond op eigen veld vierdeklasser Vredenburch met 4-0.

Alle doelpunten vielen al voor rust. Yuri Westhoff maakte er in het eerste half uur twee, en vlak na elkaar bepaalden Ardi Luijendijk en Angelo Zwirs de eindstand. In de tweede helft had FC 's-Gravenzande weliswaar de overhand, maar tot grote kansen leidde dat niet.

KMD onderuit bij Zwaluwen

In Vlaardingen nam derdeklasser KMD het op tegen Zwaluwen, dat uitkomt in de vierde divisie. De Wateringers stonden halverwege met 2-1 achter. Leandro Havenga was namens de bezoekers trefzeker. Na rust kon KMD Zwaluwen niet meer bijbenen, waardoor de Vlaardingers uitliepen naar 5-1.

WOS/Martijn Molenaar

VDL speelde uit bij Rotterdam United een prima wedstrijd, maar verloor uiteindelijk met 2-1. Alle doelpunten vielen pas in de tweede helft. Chris van Eijk maakte bij een 2-0 achterstand het enige Maassluise doelpunt.

Ook Honselersdijk en Schipluiden verloren hun wedstrijd. De laatste wedstrijd in de districtsbeker wordt pas gespeeld op 16 december. Westlandia (zo.) komt dan in actie tegen CWO.