Archief
ISW Hoogeland

ISW Hoogeland

Zwemmende docenten halen ruim 4.000 euro op

De vier ISW-docenten die begin deze maand zwemmend naar school gingen, hebben met hun tocht een bedrag van 4.393,79 opgehaald. Het geld is deze week overhandigd aan twee goede doelen.

Op de dag van de leraar bedachten docenten van ISW Hoogeland om een keer op een andere manier naar het werk te gaan. Vanuit hun woonplaatsen ('s-Gravenzande en Monster) zwommen ze 4,5 kilometer. Daarbij haalden ze ook geld op voor het KWF en de KNRM. Het opgehaalde bedrag is door de helft gedaan voor beide goede doelen. Daardoor krijgt zowel het KWF als de KNRM in Ter Heijde een bedrag van 2.196,90 euro.

"Wij zijn heel trots op onze sportieve collega’s en het mooie bedrag dat zij bij elkaar gezwommen hebben voor het goede doel. Afgelopen dinsdag hebben Brian, Emma, Gert-Jan en Merel een cheque overhandigd op het reddingsstation van de KNRM in Ter Heijde", aldus ISW Hoogeland in een persbericht. Na de overhandiging van de cheque kregen de zwemmers nog een rondleiding over de boot. Het sponsorgeld voor het KWF is overgemaakt.