Archief
Maasdelta

Bouw van woongebouw met 28 woningen in Maassluis van start

De bouw van de 28 sociale huurwoningen in woongebied Wilgenrijk in Maassluis is officieel begonnen. Wethouder Sjoerd Kuiper verrichtte de officiële starthandeling.

Het gaat om 28 sociale huurappartementen in een woongebouw met vier woonlagen. De eerste paal werd geslagen door wethouder Sjoerd Kuiper. "Deze eerste paal voor de 28 duurzame sociale huurwoningen in Wilgenrijk is geweldig nieuws voor de vele woningzoekenden. Met deze appartementen helpen we ook mensen met lagere inkomens aan fijne en betaalbare woning in Wilgenrijk. We zetten ons in om woningen te bouwen voor alle inkomensklassen en soorten huishoudens, ook in deze mooie nieuwe wijk Wilgenrijk."

De heiwerkzaamheden zijn medio november afgerond. De oplevering van de nieuwbouw vindt in de tweede helft van 2024 plaats. De huurwoningen worden nog in 2023 te huur aangeboden. De 28 sociale huurwoningen met elk drie kamers, zijn verdeeld over de vier verdiepingen van het woongebouw. Met deze woningen biedt opdrachtgever Maasdelta een thuis voor twee- en driepersoonshuishoudens.

Wethouder slaat de eerste paal. Maasdelta

Categorieen:
Nieuws Algemeen Maassluis