Livestream Handbal Venlo

Handbalsters Velo onderuit in Venlo

De handbalsters van Velo hebben na twee Europese nederlagen ook in de competitie verloren. Het inhaalduel tegen Handbal Venlo eindigde woensdagavond in 29-23.

Het was desondanks een spannende wedstrijd, waarin de score lang dicht bij elkaar bleef. Na een kleine twintig minuten spelen had de thuisploeg weliswaar een marge van vier opgebouwd (10-4) en stond het een minuut voor de rust nog 14-11, halverwege was de score teruggebracht tot 14-13.

In de tweede helft bleef de score nog enige tijd dicht bij elkaar. Na tien minuten spelen stond het 10-10, maar vanaf minuut 13 (voormalig Quintus-speelster Lisanne Kruijswijk had net de 19-17 gemaakt) liep Venlo weg. In vijf minuten tijd was de score opgelopen naar 23-17. Die achterstand kwam Velo uiteindelijk niet meer te boven.