Archief
WOS

WOS

Dubbel Feest op het Recreatieoord in Hoek van Holland

De zevendelige WOS serie 'Dubbel Feest', biedt een levendig en gevarieerd portret van het jubilerende Recreatieoord Hoek van Holland.

Met de aanstaande verzelfstandiging staat 'het kamp' op het punt om het beheer zelf over te nemen van de gemeente Rotterdam, waardoor de dreigende verkoop aan een multinational van de baan is.

Dit opwindende nieuws valt samen met de viering van het 100-jarig bestaan, wat resulteert in een dubbel feest. Dit enthousiasme wordt duidelijk weerspiegeld in de zeven afleveringen van de serie, die een rijk beeld schetsen van de unieke persoonlijkheden en de hechte gemeenschap van de recreanten. De presentatie is in handen van Frank Jan Kat, die zelf een huisje op het recreatieoord bezit.

In de eerste aflevering van de serie zien we hoe het eeuwfeest van het Recreatieoord Hoek van Holland de aandacht trekt in Hilversum. Het BNNVara-programma 'Kassa' komt zelfs drie zomerafleveringen opnemen. Deze serie belooft dus veel moois.

Je kunt de serie bekijken vanaf vrijdagavond bekijken via Uitzending Gemist op WOS.nl, en vanaf 5 oktober is deze ook te zien op WOS TV!