Archief
WOS

Mysterie van Monster eindelijk opgelost: Jumbo in oude Aldi-pand

Eindelijk weten inwoners van Monster wat er in het oude Aldi-pand aan de Molenbrink komt: vanaf juni 2024 begint supermarktondernemer Edward Koornneef hier een nieuwe Jumbo.

Dat betekent tevens dat de Jumbo van franchisenemers Nico en Petra Paardekooper aan de Molenstraat verdwijnt. Zij hadden zelf nog wel even willen doorgaan, zo vertellen de ondernemers aan de WOS. De franchise- en de huurovereenkomst van het pand eindigt in juni 2024 en wordt vanuit Jumbo niet verlengd. Dat betekent dat Nico en Petra zullen stoppen met de franchise.

Koornneef

Supermarktondernemer Koornneef zal na de sluiting van Jumbo Paardekooper, in dezelfde maand een nieuwe franchise openen op de hoek van het Kerkplein en de Molenbrink. Koornneef zegt: "Ik kijk ernaar uit om de inwoners van Monster en omgeving volgend jaar kennis te laten maken met de Jumbo Koornneef-formule. De nieuwe supermarkt wordt qua oppervlakte een stuk groter dan de huidige Jumbo-winkel, waardoor we een groot assortiment aan kunnen bieden dat zich grotendeels richt op foodbeleving." Het personeel van Jumbo Nico en Petra Paardekooper kan aan de slag in de nieuwe supermarkt.

Tekst gaat verder onder de video.

Mysteriepand

De nieuwe Jumbo verhuist dus naar het leegstaande pand aan de Molenbrink. Hiermee komt er een einde aan het mysterie van Monster. Het voormalige Aldi-pand stond namelijk al langere tijd leeg, maar niemand wist precies wat er in het gebouw zou komen. Nu is daar dus verandering in gekomen. Wat er in het oude pand van Jumbo Paardekooper komt is voor nu nog onbekend. Dit zal Hoogvliet, de verhuurder van het pand, gaan bepalen.

De Jumbo van Nico en Petra Paardekooper verdwijnt in juni 2024. WOS