Archief
Gemeente Maassluis

Zó zou de aanblik van Loods M kunnen worden

Sleepboot Hudson als blikvanger geïntegreerd in Loods M aan de Govert van Wijnkade. Dat ontwerp circuleert binnen het project Maritiem Erfgoed Maassluis.

Een afbeelding van de mogelijke entree van Loods M werd dinsdagavond getoond tijdens een thema-avond van de Maassluise gemeenteraad in het stadhuis. Het ging daarbij om fase 2 van het project Maritiem Erfgoed Maassluis (fase 1, het opzetten van een gezamenlijk vaarprogramma, is afgerond en draait met succes).

Ontwikkelstichting

Het college van burgemeester en wethouders heeft over fase 2 dinsdag enkele besluiten genomen. Zo wil het college graag dat er nog dit jaar een gezamenlijke intentieovereenkomst wordt gesloten met alle potentiële gebruikers/partners van Loods M.
Om het project verder van de grond te krijgen, moet er een zogeheten ontwikkelstichting worden opgericht, die er binnen een jaar voor moet zorgen dat de gemeenteraad een besluit kan nemen over de verbouwing van Loods M. Daartoe zal zo snel mogelijk de werving van een directeur opgepakt moeten worden.

Categorieen:
Nieuws Maassluis Politiek