Archief
WOS

WOS

Afsluiting Zuidbuurt ter hoogte van Blankenburgverbinding

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus vinden er weer werkzaamheden plaats aan de Blankenburgverbinding. De Zuidbuurt is dan ter hoogte van de Blankenburgverbinding afgesloten voor al het verkeer. Alle woningen en bedrijven blijven via één kant bereikbaar.

De Kortebuurt en Zuidbuurt 5 tot en met 75K en Zuidbuurt 2 tot en met 36 zijn bereikbaar via Maassluis. De Van Boendaleweg en Zuidbuurt 77a tot en met 93a en Zuidbuurt 40 tot en met 48 zijn bereikbaar via Vlaardingen.

Autoverkeer wordt omgeleid via de Maassluissedijk. Fietsers kunnen gebruikmaken van een nieuw fietspad over de Hollandtunnel. Met de brandweer, politie en ambulance heeft bouwconsortium BAAK afspraken gemaakt over de bereikbaarheid ook de huisvuilophaaldienst is op de hoogte van de afsluiting.

BAAK legt de Blankenburgverbinding aan en dat betekent dat er in de omgeving van Maassluis regelmatig (langdurige) afsluitingen zijn. Meer informatie over de afsluiting en omleidingen leest u op de website van de Blankenburgverbinding.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Maassluis