Archief
WOS/Leo de Jong

Schipluiden en KMD in 'Haagse' derde klasse, andere clubs in 'Rotterdamse' poule

De indeling van de nieuwe voetbalcompetities heeft in de derde klasse voor een splitsing van de regioclubs gezorgd. Schipluiden en KMD zitten in een andere poule dan de andere derdeklassers.

Schipluiden en KMD zijn ingedeeld in de derde klasse B, met clubs uit de regio Den Haag. HVC'10, Naaldwijk, Lyra en MVV'27 moeten in de derde klasse D de Rotterdamse kant op. Voor hen staat onder andere de uitwedstrijd tegen Rozenburg op het programma. Het is te hopen dat er tegen die tijd weer een autoveer vaart.

In de vierde klasse zijn, in tegenstelling tot vorig seizoen, wel alle regioclubs bij elkaar ingedeeld.

Volledige indeling

Eerste klasse C
Den Hoorn, Die Haghe, Forum Sport, Honselersdijk, LFC, Nootdorp, RKDEO, FC Skillz, TAC'90, Velo, Valken'68, Voorschoten'97.

Tweede klasse D
Berkel, Cion, DHC, HBSS, Hillegersberg, Neptunus-Schiebroek, Nieuwerkerk, Oliveo, Sportclub Monster, VFC, Verburch, Vitesse Delft, Westlandia.

Derde klasse B
Blauw Zwart, Graaf Willem II/VAC, DWO, DSVP, Duindorp, Wilhelmus, Laakkwartier, HMSH, Concordia, Full Speed, Ariston'80, Schipluiden, KMD.

Derde klasse D
HVC'10, Naaldwijk, Lyra, MVV'27, DVO'21, CWO, Kethel Spaland, Excelsior'20, OVV, Vierpolders, Rozenburg, Meeuwenplaat, Rhoon.

Vierde klasse D
Maasdijk, MSV'71, VDL, Deltasport, Quintus, SEP, SEV, Te Werve, DHL, Verdenburch, RVC, Celeritas, FC Zoetermeer.