Archief

Laatste schooldag voor de zomervakantie: 'Erg trots op de kinderen'

De zomervakantie voor alle schoolkinderen staat voor de deur. Vrijdag was de laatste schooldag en wij gingen langs op OBS De Driekleur in 's-Gravenzande om terug te blikken op het schooljaar, en uit te kijken naar de zomervakantie.

Een van de leerlingen vond rekenen het leukst. Een andere leerling vond gewoon leuke dingen doen of gymmen en buitenspelen het leukste om te doen. De kinderen hebben lang uitgekeken naar de zomervakantie, maar ook naar bijvoorbeeld een familiebezoek in Marokko.

Juf Yvonne Stolze is heel trots op de klas waaraan ze les geeft. "Het is een gezellige groep harde werkers, maar het zijn ook gezellige kletsers. Als ze even vrij zijn, gaan ze direct spelletjes doen. Vooral het spelletje steen, papier, schaar is favoriet. Ik ga ze volgend jaar heel erg missen. Het zijn toch jouw 'kindjes' geworden. Als ze na de zomer weer naar school gaan en ik zie ze voorbij lopen, denk ik: ze horen toch nog een beetje bij mij. Maar na een week is dat voorbij. Dan heb ik weer een nieuwe groep waar ik mij aan ga hechten!"

Categorieen:
Nieuws Algemeen Westland