Archief
Views Productions

Drie culturele prijzen uitgereikt in Maassluis

De culturele prijzen van Maassluis gaan dit jaar naar Willy Minderhoud-Poldervaart, Rosalina Petronilia en Marjan de Groot. Zij zijn zaterdag tijdens het Cultuurgala in Theater Koningshof in het zonnetje gezet

De eerste prijs die werd uitgereikt was voor het project Matthäus Passion Maassluis. Na ruim een jaar vol voorbereidingen, repetities en thuisstudie stond het koor vol enthousiaste zangers uit Maassluis en omstreken eind maart in de Groote Kerk om het prachtige muziekstuk van Johann Sebastian Bach ten gehore te brengen. Marjan de Groot kreeg als vertegenwoordiger van het projectteam van Matthäus Passion Maassluis een beeldje uitgereikt.

Kunstenares Willy Minderhoud-Poldervaart mocht een prijs in ontvangst nemen voor haar rol als verbinder van de amateurkunst en haar inzet voor de cultuur in de stad. De Culturele Jongerenprijs ging naar Rosalina Petronilia. De jonge danseres kreeg onder andere de kans te dansen in Tina - de Tina Turner musical en is onlangs toegelaten tot de vooropleiding van Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Rotterdam.

Categorieen:
Nieuws Cultuur Maassluis