Archief
WOS

WOS

De Tuinen in de steigers: Nieuwe winkels, waaronder Kippie, vestigen zich

Winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk ondergaat een grondige renovatie en dat lijkt effect te hebben. Veel lege winkelpanden worden inmiddels opgevuld. Zo zal poelier Kippie er binnenkort een vestiging openen.

Veel fysieke winkels hebben het afgelopen jaren zwaar gehad. Maar in Naaldwijk zijn ze optimistisch over de toekomst. Voorzitter Rob Luijendijk van De Tuinen hoopt dat de verbouwing in november klaar is. "Dan bestaat het winkelcentrum 25 jaar en met de heropening wordt dat een knaller."’ De renovatie lijkt effect te hebben: veel lege panden worden inmiddels gevuld. Waaronder binnenkort dus ook Kippie, een keten waar verschillende grill- en maaltijdproducten worden verkocht, maar ook Van Uffelen en Primera.

Ook aan het interieur word gewerkt. Er komt mozaïek aan de wanden en meer groen. ‘"Groen hoort bij de tuinen en Westland. We ontkomen er niet aan een dat is maar goed ook", aldus Luijendijk. De voorzitter is positief gestemd. "Mensen zullen altijd blijven winkelen en als alles klaar is hebben we een winkelcentrum waar we trots op kunnen zijn.’"