Archief
Signbiblio

Signbiblio

Kort sportnieuws week 17: Nieuwe aanwinsten HVC'10

Op deze pagina word je op de hoogte gehouden van divers sportnieuws waarbij regiogenoten of regioteams betrokken zijn.

Vrijdag

Voetbal - HVC'10 heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met een speler en twee keepers. Spits Peter de Kleer komt over van Die Haghe, waar hij inmiddels al meer dan tweehonderd wedstrijden heeft gespeeld. Doelman Kenny Lipman wil weer wekelijks keepen en maakt de overstap vanaf Scheveningen. Tom van der Spek keert na een jaar Verburch terug in Hoek van Holland.

Donderdag

Tennis - Arantxa Rus is er niet in geslaagd de derde ronde te bereiken van het masterstoernooi in Madrid. De 32-jarige Monsterse was niet opgewassen tegen de nummer 9 van de wereld Maria Sakkari. Het werd 6-4 en 6-4.

Woensdag

Tennis - Arantxa Rus heeft knap de tweede ronde bereikt van het masterstoernooi in Madrid. De 32-jarige speelster uit Monster was op het Spaanse gravel in twee sets te sterk voor Amanda Anisimova, de nummer 46 van de wereld. Rus, die zelf op plek 107 staat, won met 7-5 en 6-2.

Dinsdag

Tennis - Arantxa Rus heeft zich geplaatst voor het hoofdschema van het WTA-toernooi in Madrid. De 32-jarige Monsterse versloeg in de tweede en laatste kwalificatieronde de Duitse Anna Lena Friedsam met 7-5 en 6-3.

Voetbal - Max Spilker, Danny de Wit en Baris Dogrusoz spelen volgend seizoen bij voetbalclub Verburch. Spilker is 24 jaar en komt van Velo. De Wit is 24 jaar en speelt dit seizoen nog voor HMSH. Baris is een oude bekende van Verburch. De Poeldijkse club hoopt door de versterking volgend jaar mee te doen voor het kampioenschap in de sterke derde klasse.